Friday, January 13, 2012

manik bunga matahari




ni trial jahit manik yang ke empat aku rasa (dah tak ingt brapa kali jhit manik...haha)
jahit kt baju sendiri...puas hati jugakla sb dah bnyk kali aku pakai n basuh tp manik2 tu still tak luntur warna lg...gegegege
manik2 ni aku beli kt kedai karisma store seksyen 4 tambahan bandar baru bangi...murah pun murah...
aku recommand sesiapa yg cari manik yg berkuali tu g lah kedai karisma tu ;))

No comments:

chumel

chumel