Friday, January 13, 2012

Kuching trip


























trip pergi kuching,sarawak 06-jan sampai 09-jan-2012.
tiket g kuching ni dah lama booking, promosi airasia...so murahlah tiketnyer dlm rm 50 lebey g balik,insurans included ;)
semua yg pergi ni semua satu kilang ngn aku...pharmaniaga manufacturing.
best g kuching cumanya area kuching tu nak cari makanan muslim susah la sb majority nya kristian or chinese or malay lebey kurang sama je ghupanyer...hhoho
enjoice gambr jelah ;))

manik bunga matahari




ni trial jahit manik yang ke empat aku rasa (dah tak ingt brapa kali jhit manik...haha)
jahit kt baju sendiri...puas hati jugakla sb dah bnyk kali aku pakai n basuh tp manik2 tu still tak luntur warna lg...gegegege
manik2 ni aku beli kt kedai karisma store seksyen 4 tambahan bandar baru bangi...murah pun murah...
aku recommand sesiapa yg cari manik yg berkuali tu g lah kedai karisma tu ;))

chumel

chumel