Sunday, December 25, 2011

Manik pearl





 lama tak update blogku ni...hohoho...
aku skng dah berjinak2 dlm jahit manik ni...hehee...sj menghobykan diri dgn keje2 yg bley dtg duit gak... ;p
kursus kawen dah g dah tp tak kawen lg *tak de jodoh lg ;(*
kursus manik pun dah g dah kt putrajaya.. bawah cikgu nik creation...bnyk gak yg aku blajr...certificate pun dah dpt...so dgn bangga nyer aku dah leh amik tmphn jhit manik...hohoho
(even tak de cert pun da bley amik tmphn gak...hahha)
gambr atas tu adalah design latest aku jahit manik pearl crumble u baju nikah kwn housemate aku,Ina..
time kasih Ina kerana menyerlahkan lg bakat jhit manik akak...hahha
design tu aku tak tau nak letak nama apa tp memandangkan design tu cam lebey kurang bj org2 masuk istana je so aku bglah nama....jeng jeng jeng
               design PEARL ISTANA'....hahahaha
tah pape jer nama manik...hoho
nti2 aku upload lg manik yg aku dah jhit kt baju sendiri (experiment kt bj sndiri dulu :p) n baju kawan2 aku ;)

No comments:

chumel

chumel