Friday, November 28, 2008

last day 4 syahadat

Today was d last day for syahadat...he will transfer to our HQ at perai 4 n we will move to sungai bakap next year...huh
dont like it cz very far2
so start next week d qc lab will be not very chear la...huhuhu...aswafi,mr tang tak delah kawan yg bley sembang n aku pun tak de lah org yg bley tolong aku wat label reference standard...huhuhu....

agak funny gak tadi..hehehe...sehari tu syhadat nampak sedih jer...asyik temenung jer...lepas syhadat masuk qc office n say gud bye to all d staf, aku tak tahu nak kasi present apa kat dia
buka drawer ternampak gula2 mentos
so aku amik dua biji bawa masuk dalam lab n bagi kat syahadat...wahhh...riuh satu lab...syahadat senyum jer....nasib baik mr tang tak nampak kalau tak mesti dia pun nak jugak...hehehe

so...next week need to cooperate wt d new staf n new bangla
huhuhuhu...
we will miss u syahadat n we see again n maybe we see at dinner later...all d best to you syahadat (!_!)

No comments:

chumel

chumel