Sunday, November 16, 2008

best place at Perai,Penang

2 days i spent my gold time at my bungalow...hehehe...yesterday, my housemate bawa aku makan 'ROJAK TONGGEK' kat area Bagan,depan pusat kesihatan bagan...housemate aku bagitau yg dia teringin nak makan rojak tonggek, aku dengar jer nama rojak tonggek trus ketawa...lawak jer dengar...so petang nie kitorang plan nak g la kat rojak tonggek tue...hehehehe....... kitorang plan nak g shopping kasut kat Sunway Carnival Mall, on d way nak g tue kitorang singgah ler kat tempat rojak tonggek nie...sampai kat depan pusat kesihatan bagan tue aku tengok ramai gak orang yg lepak kat area rojak tonggek tue...ramai siot :)

yg ada gerai rojak jer...nama TONGGEK tue diberi sempena makan rojak sambil tonggek...hahaha..tak caya kan??? hehehe...buah yg da dipotong akan dicucuk cam sate la pastu amik la buah mana yg kita suka,pastu cicah la ngan kuah rojak yg dorang letak dalam bekas sambil makan tertonggek2 sebab takut kuah rojak tue terkena kaki kita...hehehe..paham???kalau tak paham gak meh ler datang penang n g la makan rojak tonggek tue....best makan camtu...hehehe...first time aku makan rojak sambil tonggek...heheh...ramai yg makan n gerai malay satu jer yg len sume gerai cina ....new experience ("_")

habis makan rojak ronggek kitrng trus g sunway carnival...sampai sunway trus g kedai kasut vinnci...pastu g starbuck jumpa ngan ms el kawan housemate aku...kitorng lepak situ dekat 2 jam gak ler
dapat la minum toffe nut coffie 5.00 ringgit jer...hehehe...slalu belas2 la... tapi manager situ ok ...so dapat ler murah...hehehe

to b continue...hehehe

No comments:

chumel

chumel